Sunday, May 3, 2009

dayout.SHOPPING

eerrmm,dah lama tak post ape2 coz takde idea yang nak di kongsi kan bersama..hehe..ingat kan best bila bercuti nie,tp bosan gak asyik2 duk rmh jer..tak sabar rasa nya nak mula kan sem yang baru..stdy lagi best..hehe..dlm kebosanan semasa bercuti ni,dpt gak hilang kan sedikit rasa bosan dgn hang out dgn kwn lama..dah takder keja lain nak di buat,so sy capture lah gambar bersama rakan2 yang tersayang..ni dier pic2 yang sempat diambil..lokasi nya di MARINA BAY MIRI..

candid by Bryan

waiting for my babe..hehe
wah,bleh jd modelling nie..thanks for Bryan for captured this pic
i love this pic..hhmmm,jgn salah sangka,ni sy n my very best friend tau..
candid my me...
Brotherhood

nie lah kerja sy n kwn2..smbil lepak,ambil gambar..sempat gak we all tgok
sunset td..nice..
comment la about my pic editing nie..dpt gak
sy memperbaiki hasil kerja sy ni..

nie plak crita tentang shopping sempena pembukaan secara rasmi
Bintang Megamall Miri..ia merupa kan shopping complex PARKSON yang terbesar
antara Sabah and Sarawak..bangga la jd anak jati miri ni..hehe
first sy g STARBUCK and minum JAVA CHIP FRAPPUCINO my favourite drink kat
Starbuck..hehe
miri sekarang ni dah bertambah maju..semua kedai yg baru buka kat Bintang Megamall
dpt menandinggi Kuching dah..
lepas kira2 1 hour duduk kat starbuck,trus la sy g shopping skit..
pusing punya pusing,akhir nya beli baju n kasut kat GIORDANO butik
hehe..semua memakan belanja hapir RM200..hehe..
nak show off skit ni..haha..

eerrmm,ok lah,sampai sini jer post kali nie,mata dah mengantok dah nie..
jgn lupa comment ok..
muuaahhhh..

4 comments:

pidan the robot said...

haiyoo.
g marina?
pa ku x nmpk kw tek ouh.
ahah.

Eric said...

kw pun g sia juak meh?
kw g pkl bapa?

pidan the robot said...

pukol 5 camya la.

Eric said...

owh..ku g pkl 6 lebih..

Post a Comment