Friday, May 22, 2009

new sem.SAME ROOM

hai apa kabar semua..mesti uolls rindu dan ternanti-nanti dengan entry sy kan..haha..entry sy kali nie pasal new sem dan same room..msti peminat setia sy tertanya-tanya kenapa entry sy kali nie abit pelik kan..its all about me yang memulakan semester baru dan blik di kampus tak tukar2 lagi,naik bosan duk duduk blik yang sama jer..*menyampah i..haha..huuhhh*menarik nafas yang panjang...sem kali ini sy kena ambil 6 subjek..baca betul2,6 subjek tau,bkn 3 bkn 4 tapi 6 nokz..haha..nah nie die list2 subjek yang sy kena ambil n belajar sem nie..

  1. MMD2163 MULTIMEDIA 2
  2. MGT2043 PRODUCTION & OPERATION
  3. MGT2033 HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
  4. MGT2053 MANAGEMENT POLICY & STRATERGY
  5. MGT2060 TOTAL QUALITY MANAGEMENT
  6. MMD2083 MULTIMEDIA MANAGEMENT

wah,tengok tu,nampak susah jer kan..tapi tak ape,demi semua peminat sy,sy akan buat yang terbaik..haha..lantak ko lah..ha..haaa,ni pulak gmbr2 suasana dlm blk sy yang usang yang di ambil oleh manausia yang tak dikenali a.k.a org gaji sy atau lebik dikenali "BIBIK"hehe..jgn jeles..lantak ko la kalau ko nak jeles..ADA AKU KESAH.!!

nah nie dia gambar almari aku yagn MALATOP gitew..
*alamak,kantoi pulak baju2 sponsor dr GUESS..haha..
wahh tu dia laptop APPLE aku..
alamak!!kantoi pulak menipu,coz nampak pakai windows vista...
hahaha...
wah,nampak sengaje tau tumpunkan kat minyak wangi i tuu..
tempat lain diBLUR kah..hahaha..biasa la,peminat i yg bagi..
maklum la,org fames katakanzzzz...jgn jeleszz!!ni lah tempat sy beristirehat..cantik tak?
ni pon diSPONSOR tau..thanks to Eric Leong..Deko bersama Eric!gitew..
sekali lagi,jangan jeleszzz.!!!

ok lah uolls,sampai sini jer entry sy kali ni..mata dah nak tido dah ni..lagi pon,esok sy banyak show and appoitment*betol ker ejaan??..whatever laahh..sehari-hari ni sy dikejar peminat dari hulur ke hilir..haha..nak perasantanzz jap,tak boleh ker??nyebok jer..haha..gud nite uollsszzz...daaa

6 comments:

gazyCristiano said...

dah start sem ker bro.?

AkuAyie said...

woah..bilik u nyer shelf sejibik cm bilik hostel i nyer..haha

Eric said...

gazy- dah..nie dah msok 2 weeks..

Eric said...

Ayu- yeker?u still stdy ka?where?hehe

ang said...

bilik hostel kamu sgt selesa kalu nk banding hostel ang dulu... 4 org satu blk kecik.. katil 2 tingkt...huhuhuhu...;p... nice blog...;p

Eric said...

ang- yeker?yup,bg Eric blik eric sekarang nie cukup selesa..hehe..eerrm,dulu ang stdy kat mane?

Post a Comment